Прочетохме това писмо в американския сайт . Създадено от жена, на

...
Прочетохме това писмо в американския сайт . Създадено от жена, на
Коментари Харесай

Писмото на една необвързана жена до всички момичета, които не желаят да се омъжват

Прочетохме това писмо в американския сайт  . Създадено от жена, на която ѝ е писнало да бъде омаловажавана поради това, че на този стадий от живота си няма мъж до себе си и към момента не е основала семейство. Преведохме го и ви го представяме в цялостния му тип.
 image2_16x9.png Плутон е в Народоосвободителна въстаническа армия ЕРА: какво да чака всяка зодия през идващите 20 ГОДИНИ На фокус
Всяка необвързана или неискаща да омъжва жена би трябвало да го прочете:

Понякога се усещам по този начин като че ли обезумявам, когато " превъртам " нюзфийда си във Facebook.

Да виждам непрестанните актуализации на статусите на другари, които се омъжват или женят, или пък имат бебета... Това ме отегчава! Не ме разбирайте неправилно, веселя се за тях, и е отлично, че те са намерили любовта, само че е безумно това да се натрапва в лицето ми 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата...



Знам, че смисълът на живота е да откриеш любовта и да продължиш тази обич посредством основаването на потомство. Но какво да кажем всички тези, които сега са сами. Които не са разкрили верния човек за себе си... Безсмислен ли е нашият живот щом нямаме специфична половинка?

Аз твърдо декларирам " Не! ". Колкото и обществото да се пробва да ни убеди в това!

Всички се стараят да ни убедят, че хората би трябвало да стоят зациклили във връзки и бракове, които от дълго време са мъртви от вътрешната страна, единствено поради страха да не останат сами.



И по този начин милиони мъже и дами по света просто се помиряват.

Има и щастливи, сполучливи бракове, само че те са един доста дребен % от общата статистика.

Какъв е резултатът ли? Хиляди дами, които стопират да ценят себе си, цената си и да си дават сметка какъв брой доста заслужават!

 мощна жена iStock

Ако сега сте необвързани, бъдете горди с това, което сте. Бъдете уверени поради това, че живеете без да имате потребност от това да има някой до вас просто ей по този начин. Че имате кураж, самоуважение и самочувствие.



Обръщайте внимание на триумфите си, какво сте постигнали в живота си с най-ценния ви " артикул " - самите вие. Гордейте се с това, в което сте развили и трансформирали себе си. Повярвайте, в случай че приемете това за ваша персонална философия, вие ще осъзнавате от ден на ден и повече какъв брой прелестен е животът. И по този начин ще привлечете връзка каквато в действителност заслужавате. Без да бъдете с някого просто от възприятие на самотност.



А всички дами, които са били омъжени и не е проработило, скърбя, девойки! Имате правото на сълзите и тъгата си. Но вие би трябвало да сте изцяло наясно, че да си разведена не е проклинание. Това е урок, опит, който те учи да обичаш себе си и живота още повече.

 дами пролет жена iStock

И когато осъзнаете какъв брой скъпи и прелестни сте, евентуално ще откриете човек, който ще направи животът ви прелестен. Но не непременно!

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР